1.

Skjortor

Shirtsons utbud av skjortor utgörs av några få omsorgsfullt valda leverantörer där hög kvalité är den avgörande faktorn. Vår tanke är att sortimentet, på bästa sätt, ska vägleda dig som kund då du gör valen till ditt företag.

Sortimentet som ständigt uppdateras finns tillgängligt för våra kunder i vår företagsbutik, där arbetsgivaren eller en anställd enkelt kan lägga en order.

2.

Broderi

Vi erbjuder brodyr på de flesta av våra skjortor. Hur brodyren ska se ut och vart den ska sitta bestämmer du som kund. Du kan även få hjälp och råd av våra säljare. Vi gör allt ifrån synliga brodyrer på skjortkragen till små diskreta vid manschettknappen.

För att få en jämn och hög kvalitet krävs en väl utarbetad process som säkerställer att varje skjorta blir ett mästerverk i sig självt.

3.

Rådgivning

Shirtsons utbud utgörs av en omsorgsfullt få valda leverantörer där hög kvalité är den avgörande faktorn. Vår tanke är att sortimentet, på bästa sätt, ska vägleda dig som kund då du gör valen till ditt företag.

Vi erbjuder även våra kunder lån av provkollektioner där anställda kan prova ut storlekar i lugnt och ro på ert kontor. Hör av er till oss så berättar vi mer!

4.

Företagsbutik

Sortimentet finns tillgängligt för våra kunder i vår företagsbutik och uppdateras löpande. Vår tanke är att det ska vara minst lika enkelt att beställa en broderad skjorta hos oss som att beställa kläder privat på nätet.

Här kan du som kund i lung och ro bläddra igenom vårt sortiment för sedan lägga en beställning i kundkorgen och få den hemskickad eller direkt till kontoret.

Några av våra kunder

Intresserade av att veta mer?